20 mils pendelcyklande

En vecka har nu gått på första arbetsveckan efter semestern. Givetvis bestämde sig solen och värmen komma då, men jag ska inte klaga för jag har haft det rätt bra ändå och fått till mycket cykling på semestern. Dagar då man absolut inte velat ge sig ut, har det pysslats med att sätta ny färg på sovrummet och rensats förråd och bygga förvaring.

Eftersom det varit sådant fint väder denna första jobbvecka har jag pendelcyklat 3 av 5 arbetsdagar och skrapat ihop strax över 20 mils pendelcykling. Det känns kanon inför stundande Cykelvasan. Idag är det vilodag, men imorgon bär det av till Nacka för att göra något jag och några vänner talat om länge: Picknickcykla.
Vi ska ta en lugn runda med våra MTB:s till något sjysst ställe vid vattnet kanske och bara prata, äta lite onyttiga saker och ha det bra. Det blir inget jagande av STRAVA-segment eller liknande, bara trevlig cykling. 
I början på nästa vecka hoppas jag också få till ett par dagar med pendelcyklande, innan jag tänkte låta benen vila inför nästa lördags 95 km långa lopp.
Det skulle förresten inte alls vara så dumt om man kunna hålla ångan uppe i höst och verkligen få till 2-3 dagars pendelcyklande varje vecka. Det blir liksom en WinWin-situation för mig – Bra för hälsan och plånboken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.