Dags för lite pendelcykling igen

Nu var det nog två veckor sedan jag cyklade till jobbet. Det har varit så mycket med det ena och det andra. De dagar jag kunnat cykla har givetvis regnet stått som spön i backen, vilket i och för sig inte är en anledning till att inte cykla. Men dessa dagar har jag låtit den slöa delen av hjärnan fått bestämma.

Imorgon ser det dock lovande ut med uppehåll och ca 6 grader. Perfekt cykelväder, alltså!
Nu till helgen är det cykelmässa i stan. Den årligt återkommande Sweden Bike Expo på Kistamässan ska givetvis få ett besök av mig och några kompisar. Det är ju alltid mysigt att dregla, känna och klämma lite på de senaste cykelnyheterna. Vem vet, man kanske stöter på fler cykelvänner från cyberrymden där vi oftast ”ses” så här års.

Julutmaning – cykla 500 km i jul?

Jag gissar att Rapha och STRAVA kommer ha sin årliga utmaning mellan jul och nyår, Rapha Festive 500. Den funderar jag på att anta i mellandagarna. Utmaningen går ut på att mellan den 24 och 31 dec cykla 500 km. Förutom själva cyklingen ska man gärna dokumentera det på sociala media m.m.

Ska jag, eller ska jag inte? Tänk om det är 50 cm snö ute? Kommer man ens klara av att genomföra den då? Någon som gjort detta får gärna skriva och berätta.

Apropå jul

Idag köpte jag hem lite glögg för att prova inför jul. Tvålglögg med lavendersmak, Min favorit Blossas Trestjärniga, spetsad med rom. Sedan köpte jag två lagrade julmuster, en som är lagrad 6 månader på bourbonfat och en som är lagrad lika länge, fast på romfat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.