Förberedelser inför Engelbrektsturen

Häromdagen upptäckte jag på transportsträckan hem från en av mina cykelrundor i skogen att bakhjulet på MTB:n wobblade lite. Eftersom jag ska köra den 8 mil långa Engelbrektsturen på söndag ville jag få det riktat, så jag svängde förbi den lilla lokala cykelbutiken/verkstaden Rydins Cykel. -Kom in med den imorgon så fixar det, sa killen. Sagt och gjort, igår lämnade jag in den och bad dem även göra en liten översyn av den.

Idag var jag och hämtade den och allt var fixat och genomgånget. Förutom att de gått igenom växlar och bromsar, så fixade de så att stötdämparlåsningen nu fungerar som den ska. När jag ändå var där idag kollade de även att trycket i stötdämparen var korrekt enligt min vikt. 
På vägen hem fixade jag även en del nödvändigheter inför söndagen, som att köpa GEL, Energibarer och en extraslang att ha med mig. Den förra extraslangen användes ju vid en punka i skogen häromdagen.
Idag är det stekhett (+31 grader just nu) och framåt kvällen funderar jag på en tur med racern. Jag tror inte jag ska köra något med MTB:n, nu när den är nyservad och fin. Man kan ju ge sig fanken på att något händer innan loppet om man skulle ge sig ut med den nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.