Tillbaka på sadeln igen

Igår hade jag tänkt köra en testrunda med cykeln för att se hur det känns i knät efter skogsvurpan förra helgen, men lite andra saker dök upp som gjorde att rundan uteblev. Idag på första officiella semesterdagen fick jag dock till en. Tanken var att ge mig ut med racern, dels för att det så länge sedan och att jag även ville testa mina nya cykelskor.

Tji fick jag. Hur jag en försökte skruva och pilla, så fick jag inte till så att cykelskorna klickade i ordentligt. Lyckades få till vänstra hyfsat, men den högra vägrade. Får se om jag få till det i veckan. 
Av med de nya skorna och på med mina MTB-skor istället, så fick det bli en landsvägsrunda med MTB:n istället. Eftersom jag inte visste hur jag skulle känna mig i knät, valde jag rundan kring Garnsviken som är ca 2 mil. Den har en väldigt varierande terräng iform av platta partier, många uppför och nedförsbackar.
I början kunde jag känna lite knäppningar i brosket kring knät, men ingen smärta. Halvägs kändes det riktigt bra och även vid belastning i uppförsbackar kändes det bra. Den korta, men ändå härliga rundan gav stort hopp om att knät kommer att återställas. 
Avslutade med att grilla korv på altanen och mysa i solen som stundtals faktiskt visar sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.