Bianchi Café & Cycles

Jag vågar nog påstå att Bianchi Café & Cycles är Stockholms skönaste cykelcafe. För de flesta är det nog just bara ett café, med italienska smarrigheter som får gommen att jubla.

Bakom detta finns även den cykelbutik, där jag köpt min två Bianchicyklar i år. Visst, de har inte allt som andra cykelbutiker kan erbjuda iform av tillbehör och de är inte heller billigast. Jag måste ändå säga att den service man får av de som arbetar i butiken är personlig, välkomnande och att bli ihågkommen som kund känns stort i en vimlande huvudstad som Stockholm.
Innan jag lämnade butiken med min nyservade Bianchi JAB 29.2, blev det som flera gånger förut ett långt och spontant samtal. Vi avhandlade allt från däck, ramkonstruktioner och vevlager till bra MTB-stigar runt om Stockholm. Sådant är svårt att sätta ett pris på!

Jag tycker det är viktigt att man även talar om när man nöjd som kund. Den glädje man själv känner när någon talar om för en att de gillar eller kanske är trogen kund i det företag man arbetar på är stor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.