Kvällens träningspass

Efter jobbet idag, så körde jag ett 75 minuters spinningpass som gick riktigt bra. Idag hade instruktören bytt innehållet i passet och det blev nu många långa intervaller med snabba mjölksyreframkallande ruscher.

Det enda som störde var 2 män som envist pratade med varandra på stora delar av passet. Det är så otroligt trist att man gör så mot både instruktör och anda deltagare.

Jag har också bestämt mig för börja cykla till jobbet någon/några dagar i veckan. Jag har ca 1,5 mil till jobbet, så då blir det 3 mil om dagen då jag väljer cykla till jobbet.

Hade tänkt börja nästa vecka, då det ska bli varmt och skönt. Det var dock en följare på Twitter som undrade varför jag skulle vänta till nästa vecka. Det har jag inget bra svar på, så jag får väl se om jag gör det redan på torsdag kanske 🙂

4 kommentarer

 1. Magnus Emanuel · april 10, 2013

  Första gången jag hör någon säga att man är avis på att man har ”långt” till jobbet =) Men visst är det bra, då blir det ett riktigt träningspass av pendlingen.

  Gilla

 2. Katja · april 10, 2013

  åh, är lite avis på dem som bor så pass långt från jobbet att de kan cykelpendla 😉 å andra sidan så ligger mitt jobb 200 m från klubbens samlingsplats så inte helt fel heller kanske..?

  Gilla

 3. Magnus Emanuel · april 10, 2013

  Haha… Ok, imorgon blir det cykelpendlingspremiär

  Gilla

 4. Erik · april 9, 2013

  de e bara o köra! //twitterföljaren

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.