Tung runda idag

Jag har ju sagt att jag ska öka min träning i år. I och med veckans tredje pass så kändes det i benen kan jag lugnt säga.

Idag så var det ändå ett bra underlag att springa på, då det kommit lite snö som gav lite bättre fäste under fötterna. Tempen låg på ungefär -1 grad, så det var också riktigt skönt.

Matintaget idag bidrog säkert till dagens tunga runda, då jag till lunch åt en halv tallrik med pasta carbonara och andra halva var fylld med sallad. Än så länge är allt bra. Sedan så tog jag mig 2 pannkakor med sylt och grädde för det såg så gott ut.

Restaurangen på ICA Banken där jag jobbar har en helt fantastisk lunchmatsal med otroligt bra mat. Det går alltså att äta gott och nyttigt varje dag, vilket jag verkligen ska försöka göra.

Men… På eftermiddagen blev det fika för att fira att vår bankapp som vi lanserade för mindre än 1 år sedan, nu laddats ned 100.000 gånger. Då var jag ju bara tvungen att äta 2 tårtbitar.

Tiden på dagens milrunda blev 1.03.45. Snitttiden per kilometer låg på 6.22 min/km och jag ska ned till ett snitt på under 6 min/km till våren.

Tänkte jag skulle lägga in lite grafik och siffror från mina rundor från och med nu. I bilden här ovan kan ni se min medelhastighet och i bilden nedan med kurvorna kan man se hur mycket backar (grönt) det är i rundan och hur medelhastigheten (blått) har hållit sig utmed rundan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.