Rimfrost på näsan

Denna helg började med att jag i fredags efter jobbet åkte till mina vänners affär Olja&Oliv på Södermalm i Stockholm, för att hjälpa till att julskylta deras fönster inför den stundande julhandeln. Jag hade hela bilen fylld med granar, ljusslingor, och girlanger. Från att skyltfönstrena varit röriga och plåttriga, så har de nu tre fräscha och inbjudande fönster. Henrik har byggt om i fönstrena så att det nu är vita plankor som ger den där skafferikänslan som vi ville åt. Jag pyntade och stylade sedan och Åsa slog frenetiskt in det ena paketet efter det andra. Det blev jobbig men kul natt som höll på fram till kl 01.50 innan vi åkte hem. Jag tror vi tre åkte hem i fredags natt väldigt nöjda.

Kan verkligen tipsa om deras butik om man vill köpa ätabara kvalitetsjulklappar. De finns även fina olivbaserade skönhetsprodukter som fina tvålar m.m. Spana in deras hemsida eller kika in hos dem i butik på Bondegatan 59 i Stockholm. De har öppet alla dagar. Mer info på deras hemsida som du hittar här

Igår så var det lunch mina vänner Chrille och Anna i deras fina nya hus. Sedan ägnade jag hela kvällen till att baka lussebullar, muffins m.m. till dagens glöggbjudning, så träna har inte riktigt varit överst på prioritetslistan.

Trots att jag ville sova länge imorse, så när klockan var runt 9 drog jag då på mig löparkläderna för att göra en löprunda. Insåg ganska snabbt att jag måste skaffa mig ett nytt underställ, för oj vad kall om magen jag blev i den 8 gradiga kylan. Att löpträna en klar och kall morgon när solen är på väg upp är helt fantastiskt vackert. Det glittrar om snön på träden och det knarrar så där mysigt när man sätter ned foten i varje löpsteg.När jag kom fram till Väsjöbacken, så gick snökanonerna för fullt. Det blåste mot löpspåret där jag sprang, så jag såg ut och kände mig som en glasspinne efter att jag kommit ur snömolnet. Det var skönt att komma hem till värmen tina upp genom att dricka en kopp varm kaffe och äta 2 smarriga julskinksmackor.

Dagens runda hittar du som vanligt på min sida på Runkeeper.

Isen hade lagt sig på Väsjön inatt

Snökanonerna var i full gång  i Väsjöbacken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.