Ingen ursäkt i vinter att inte försöka bli snygg

Jag kan inte bli annat än imponerad av några personer i min närhet som gjort en helomvändning i sitt liv och satsa på att driva eget. Det måste vara ett stort steg att ”ge upp” sin vardagstrygghet med att vara anställd på ett företag, till att starta eget inom något man brinner för eller tycker är kul. Går det bra så måste det vara en otroligt härlig känsla. Självklart tänker jag som vän försöka stödja deras verksamheter.

I fredags åt jag lunch med min kompis Mathias som igår fick sin licens att börja arbeta som Personlig tränare. Att slöa till sig i vinter är alltså inte ett alternativ för mig. Jag tycker själv att jag är rätt duktig på att hålla igång min konditionsträning, men att arbeta med styrka har jag aldrig varit särskilt bra på.

Så fort han gjort klart med det gym han ska vara ansluten till, så är det bara att köra igång. Kände mig faktiskt lite peppad att komma igång med styrketräningen efter vår lunch igår. Det stora problemet för mig har alltid varit vad man ska träna när man ser alla maskiner i gymmet. Visst kan man få en instruktion av dessa från gympersonalen, men jag tror jag behöver någon som pressar mig och ser till att man utför övningarna rätt.

Mathias är dessutom en person som jag har fullt förtroende för. Han är i gott sällskap hemma också, då hans sambo Sandra redan är en personlig tränare sedan flera år tillbaka och driver företaget Tailored Traning.

Bilden är från Philips.se


Det är alltså en vinning även för mig att Mathias valt att byta kärriär, då det nu inte finns några ursäkter att inte försöka bli snygg i vinter. Så six-pack, here I come… Lär väl ta ett tag innan man ser ut som killen på bilden i Philipsreklamen dock 🙂 

Ska jag vara ärlig så har jag inte några sådana ambitioner, men att stärka kroppen och få lite muskler på mina spagettiarmar vore kul.

Tänk på att svett är fett som gråter…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.