Bra start men ingen cykling utomhus ännu

Jag tycker jag kommit igång okej med träning och livet i allmänhet. Har också premiärätit årets första semla som är lite av ett favoritbakverk efter napoleonbakelsen som är det godaste jag vet.

I veckan har jag fått till två pass på gymmet som inte bestod i så mycket styrketräning, men två löppass på löpbandet, 1 roddpass och en powerwalk på löpbandet med bra lutning uppför. Klämde också in två korta , snabba Zwiftpass som jag lovat mig själv att bli bättre på.

Zwiftpassen bestod i att jag hakade på Tour de Zwift och körde andra och tredje banan och då i C-gruppen som inte har något att göra med hur stark man är, utan i Tour de Zwift är klacificeringarna hur långt man cyklar, sedan är varje grupp öppen för allt från starka till mindre starka. Det är ju inget race, men det blir ändå 😄 Lyckades placera mig över förväntan högt upp i listan på båda passen, vilket var lite peppigt kul.

Magnus

Pendelcykeln står fortfarande med nya fina vinterdäck och väntar på att jag ska använda den, men just nu har jag megasvårt att motivera mig att cykla ute i snö, modd och på lurig is. Kommande vecka lär väl inte bli bättre, då den arktiska dödskylan ska breda ut sig över landet igen.

I januari får jag ofta vårkänslor…

Lite icke träningsrelaterat är att jag älskar verkligen julen och går all-in på det hemma hos mig i december, men i januari är det lika skönt att städa bort allt julmys och ersätta det med tuplaner som ger en känsla av våren.

Idag har jag lagt beställning lite sommarblommor, som jag tänkte odla upp från frö och knölar.

Det blev en påse med körsbärstomatfröer och då en ny sort för mig som heter F1 Heartbreaker Vita. Det är en sort som inte blir så himla stor, då jag oftast har mina tomater på altanen i en kruka.

Det blev också fröer till tantblomman Hängpetunia som jag gillar att ha i balkonglådorna på altanen. I år blev det en knallröd sort som heter Easy Wave Red Velour.

I tänkte jag också försöka driva upp egna Dahlior från knölar och har därför förbokat två sorter som jag tyckte såg fräcka ut. Det blev en som heter Procyon som går i gult och rött som blir jättestor, hela 110 cm hög. Sedan blev det två Pink Isa som är två halvstora som kanske blir omkring 60 cm höga.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.