Fixat min Zwifthörna

Det har varit lite tunt med inlägg från mig den senaste tiden. Det beror att jag haft så mycket annat och pyssla med. Dessutom lever jag lite efter den devisen med bloggen att om man inte har något att berätta, så går det bra att vara tyst ett tag också.

I förra veckan möblerade jag om i mitt arbetsrum/träningsrum, så att jag nu sitter på min cykeltrainer i ena hörnet av rummet mot en vägg. Tidigare hade jag trainern vid fönstret.

Varför vill jag stirra in i en vägg?

Jo, för att denna vecka kom min 27 tums skärm och Apple TV som jag beställt. Skärmen har jag nu monterat på väggen framför min cykeltrainer. Äntligen kan man läsa allt på skärmen när man kör Zwift utan glasögon 🤓

Eftersom skärmen baktill var utformad så att den nedre halvan stack ut ett par cm mer än den övre, så blev det som en liten hylla där. Där fick den lilla Apple TV-boxen och skärmens lilla transformator plats, så slipper man ha de liggande och skräpa på golvet.

Blev väldigt nöjd med min nya Zwifthörna!

När jag inte pumpat watt i Zwift…

…Har jag nästan varje kväll denna vecka ägnat mig åt att karva ut fina Halloweenpumpor åt mig själv, kompisar, samt två företag. Jag tycker det superkul att utmana mig själv att karva fram olika motiv och glädja andra med något som de gillar.

Imorgon lördag ska jag sitta på NK i Stockholm och hjälpa kunder att skapa pumpor. Jag ska representera mina vänners butik/restaurang/deli som heter Olja & Oliv.

Här är några pumpor som jag gjort i veckan:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.