2020 års TUG500

Jag har ju testat att köra Rapha Festive 500 några gånger, men faktiskt bara fullföljt det 1 gång. Oftast har orsaken varit tidsbrist eller så har vädret var så uselt att det inte är kul för en som älskar regn att cykla.

Rapha Festive 500 innebär att man ska cykla 500 km utomhus mellan julafton och nyårsafton. Uppdatering: I år godkänns även cykling med Zwift i Rapha Festive 500.

TUG 500 – en digital träningsutmaning

Förra året skapade jag en egen utmaning, som jag lät kalla för TUG 500. Den innebar helt enkelt att jag istället skulle avverka de 500 kilometrarna med Zwift istället inne värmen. Och jag försökte få med lite folk i Team Utan Gränser också, därav namnet TUG 500. Jag klarade min utmaning med en dag tillgodo.

I år vet jag att det är ännu fler i TUG som zwiftar och som kanske skulle tycka detta vara kul?

En donation till något bra också…

Jag personligen tänkte skänka 1 kr/km som jag zwiftar mellan julafton och nyårsafton, så förhoppningsvis blir det 500 kr till Team Utan Gränsers insamling till förmån för Läkare Utan Gränser till nyår också.

Hoppa ur tomteskägget och häng på för att cykla bort lite julmat i mellandagarna i Zwift. Dela gärna dina framsteg under hashtaggen #tug500

HoHo…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.