Dags att rycka upp mig

Jag tycker att man tappar bort sig lite bland alla veckodagarna när man arbetar hemma hela tiden. Det blir lätt så att arbetstid och ledig tid flyter samma och det blir ju inte bättre av att man lever i pyjamasbyxor och t-shirts hela dagarna. Men nu är det helg och kanske kommer jag få till den första längre cykelrundan i år, då det vankas en graveltur imorgon om vädret är okej.

Annars är träningssvackan är ett faktum just nu. Denna vecka har jag varit skitdålig på att röra på mig och utföra något som gör mig svettig. Visst har det blivit något lopp på Zwift och någon promenad, men inte så mycket mer än det. Det gör också att jag känt mig lite nere och på dåligt humör, så blir det alltid när man inte rör på sig tillräckligt tycker jag.

Utmaning – cykla varje dag

Nästa vecka får det bli ändring på detta med utebliven träning. Jag ska försöka utmana mig att cykla runt min lokala sjö varje dag för att få in lite rutin på morgonen. Jag tänker att rundan ska avverkas innan vi har vårt videomöte med avdelningen på morgonen. Då är man pigg, fräsch och nytränad lagom till mötet. Någon dag kommer jag få skjuta på det för att vi har en viktig release på morgonen, men då får jag ersätta morgonturen med en lunchtur.

Sträckan runt sjön är ca 2 mil, så det blir nog perfekt tror jag.

Dags att hitta den glada minen igen 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.