Digital cykelmässa

Jag lider just nu av extrem tråkighetssyndrom som grundar sig i den situation som vi alla just nu befinner oss i. Alla har säkert jobbigt på sitt sätt. Vissa tycker säkert att det är påfrestande att vara med familjen dygnet runt, men ni har iallafall några att prata med. När man är singel är det endast den digitala kontakt man har med ens kollegor, vänner och familj som piggar upp när man inte träffar dem på samma sätt som förut.

Uppiggande cykelnyheter

I tider som dessa, så är det viktigt att vara påhittig tror jag och för en tid sedan skulle ju Svenska Cykelmässan gått av stapeln på Stockholmsmässan. Den ställdes av naturliga skäl in pga de restriktioner som gäller för sammankomster.

Mässan har tidigare år varit lite halvdan, då den haft svårt att locka till sig cykelleverantörer och andra cykelrelaterade leverantörer som säljer tillbehör, kläder och reservdelar m.m. Det är ju nyheter man vill komma och se på en mässa, inte handla gammalt sortiment från någon cykelbutik som vill tömma sitt lager. Något sådant kan väl vara lite kul, men det har varit lite mycket sånt genom åren.

I år vet jag inte hur den skulle blivit live, men det var åtminstone en rad stora leverantörer på mässans lista. Men igår fick jag ett e-post från mässarrangören, då jag tidigare blivit kontaktad av dem i egenskap av att jag bloggar om cykling.

Svenska Cykelmässan blir ett digitalt event

Så här skriver arrangören om årets cykelmässa som nu blir ett digitalt event den 7-11 maj, vilket jag tycker låter lite spännande.

– Vår ambition är att under fem dagar samla hela den svenska cykelbranschen och alla som är intresserade av att cykla till en stor, gemensam digital mötesplats på nätet, säger Patrik Löwstedt, projektledare för Vibe och Svenska Cykelmässan. – Vi tror och hoppas att det här kan bli starten på något nytt och väldigt spännande. Utställarna på Vibe är främst de företag som har anmält sig till Svenska Cykelmässan och besökarna kommer från vårt stora nätverk på sociala medier, säger Patrik Löwstedt projektledare för Vibe och Svenska Cykelmässan.

Förutom själva utställningen kommer Vibe också att innehålla inspirerande föredrag och prestationer och inte minst utdelningen av Silver-Emmas Stipendium.

– Vibe är ett jättebra initiativ att försöka hjälpa alla utställare som hade bespetsat sig på Cykelmässan i slutet av mars. Cykelsäsongen börjar på allvar nu och många vill uppdatera sig på nyheterna som finns därute. Så här finns alla möjligheter att hitta många bra erbjudanden, säger Emma Johansson, Ambassadör för Svenska Cykelmässan.

Mer info hos Svenska Cykelmässan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.