Fincykling

Det är söndag morgon och solen skiner. Jag satt vid frukostbordet och tittade i kalendern och så här års skulle kalendern vara full med olika cykelarrangemang och träningar, men nu gapar den tom. Endast ett lopp ligger kvar som planerat i min kalender och det är The Rift på Island i sommar, som jag inte vet om det ens blir av.

Jag försöker ändå peppa mig till att cykla, men det är inte lika lätt att få tummen ur och komma iväg när man inte har några tydliga mål att sträva mot.

Efter lunch idag skulle jag åka över till en fd kollega för prata igenom det förslag jag gjort på att göra om planteringarna i hon och hennes familjs trädgård. Men jag hade förmiddagen fri och den fyllde jag med lite fincykling i lugnt och fint tempo.

Jag tänkte att idag skulle jag sprida lite glädje och klä upp mig lite extra, genom att svira på mig finaste smokingcykeltröjan. Den får man alltid glada miner från medtrafikanter och det var inget undantag idag. Visst bryter den säkert alla etikettsregler som finns inom cykelsporten, men ibland är det skönt att bryta mot dessa och bara sprida glädje 😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.