Instängda vårkänslor

Hemmajobbandet fortsätter och hur länge beror ju på Coronavirusets fortsatta utveckling i samhället. Jag börjar nu rejält sakna mina dagliga elcykelturer till och från jobbet. När situationen är som är, kommer jag inte ut på en morgon och eftermiddagstur. Jag slinker alldeles för lätt in i att istället ta en lååååång frukost och bara sitta vid köksbordet för njuta av morgonljuset som är tillbaka med råge nu.

Det känns lite som mina vårkänslor är instängda och får inte komma ut. Jag vet ju att det bara är att ta på sig cykelkläderna och ge sig ut, så kommer alla kvittrande känslor att släppas fria. Men medias och myndigheters rapportering om Coronavirusets spridning får mig att backa tillbaka och inte göra allt jag brukar så här års. Det är precis det som också krävs tror jag för att vi inte ska sprida detta mellan kompisar, familjer, vänner och okända på vägen.

digital After Work med stil

Igår var det ju lillördag och jag och mina närmaste kollegor på jobbet hade vår första digitala After Work via Teams. Det var så himla trevligt och funkade över förväntan bra tycker jag. Det var ingen dresscode, utan myskläder och något gott att dricka var instruktionerna. Jag valde dock att klä upp mig i finaste cykeltröjan 😀

idag måste jag bara ut

Idag skiner solen åter och idag ska jag bara komma ut på en sväng kring lunch med cyklen. Känner att jag behöver få komma ut och se något annat för en kort stund. Det blir nog en runda kring den lokala sjön.

Imorgon tänkte jag ta ledigt halva dagen och cykla in till stan. Det tänkte jag göra för att hämta årets uppsättning cykelkläder som jag beställt från TUG CK. Dessa har nu levererats till butiken LaChemise på Östermalm. Jag får återkomma med en modevisning av dem i ett senare inlägg…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.