Omväxling förnöjer

Visst går tiden fort ibland? Senaste veckan tycker jag bara försvann och då hann jag ändå med att slita som iller på jobbet i slutspurten av del 1 i det projekt jag arbetar med. Och så hann jag fylla år också!

I veckan avslutade jag Tour de Zwifts 7:e och sista deltävling. Denna gång erbjöd Zwift en uppsjö av varianter för varje bana. Jag valde dock att kör de 7 racen och det har varit jätteskoj. Jag har känt mig stark och fräsch i benen varje gång och så har jag placerat mig helt okej i totalen, jämfört med vad jag brukar i zwiftracen.

När jag igår skulle köra ett pass, så kändes nästan lite trist att touren var över för min del. Men jag valde istället att helt utom tävlan bestiga Alpe du Zwift och dess kurviga väg för att fylla på höjdmeterskontot med 1 100 meter. Jag gjorde inte min bästa tid, men jag älskar verkligen att köra klättringar och man känner sig alltid så jäkla nöjd efteråt.

När jag för en tid sedan sent om side upptäckte att Alpe du Zwift alltid går välja som bana i Zwift, så ska jag försöka att få till minst 1-2 klättringar i veckan. Det tror jag är ett bra väckelsemöte elcyklistbenen, så att de får veta att de lever.

Appropå omväxlande träning

Idag fick jag för mig att designa om bloggen lite eftersom jag haft samma design väldigt länge nu. Det är ingen jätteskillnad, men för den frekventa besökaren så är väl den största förändringen att högermenyn som visades i desktopläge nu inte längre är kvar. Nu är det inläggen som får ta all plats i publiceringsordning. I mobilläge är det också lite mindre förändringar. Man mår bra att göra om och göra saker på nytt sätt ibland.

Nu ska jag ut och göra lite cykelvård på pendelhojen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.