Nu är det klart – Jag ska till Island

I skrivande stund har anmälan till grusvägsloppet The Rift på Island 2020 inte öppnat. Men som av en händelse, har jag och några till fått möjlighet att anmäla oss med förtur. Allt började med att jag mailade dem som anordnar tävlingen för att jag hade lite frågor om loppet.

Strax innan helgen kom ett mail från dem jag mailat med att jag och mina kompisar kunde anmäla oss med en specialkod före den officiella anmälan öppnar i mitten på september. Varför då kan man undra? Jag gissar att de kanske tycker det är extra kul att ett gäng från Sverige vill delta, då det i år var 192 deltagare och det verkar varit övervägande islänningar som deltog. Till 2020 har de satt en gräns på maximalt 500 deltagare.

Igår skickade jag in min anmälan och betalade jag deltagaravgiften och nu har jag en bekräftelse på mail att jag är en av 500 som ska cykla det 200 km långa grusvägsloppet The Rift på Island nästa sommar. Wow vad coolt säger bara!

Nu återstår planering av resa, boende och sist men inte minst ska jag fixa en cykel för ändamålet, då min nuvarande cyclocross inte känns som ett alternativ.

Foto: The Rift

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.