Slabbväder = Zwiftrace

Regnet strilar ned och smälter snabbt den rätt stora mängd snö som kom förra helgen. Och vad passar bättre än att anmäla sig till ett förmiddagsrace i Zwift uppför Alpe du Zwift 🏔 Jag anmälde mig i C-klassen och klockan 10:30 drog det igång.

Swoosh vad alla trampade på… Jag hade nästan svårt att hänga med redan från början, men tillslut kom jag ikapp en grupp som jag hängde med hela vägen till stigningen uppför berget börjar. Sedan är det omöjligt hänga på en snabb klunga. Det är lite kul med dessa cykelnissar som dånar om en i början på stigningen och som man halvvägs upp enkelt trampar om när de bonkat och ligger och trycker 1,2 watt/kg… då brukar jag vinka med min Zwiftgubbe när jag cyklar om 👋🏼

Jag tyckte det gick ganska bra ändå, även om jag körde upp på långt mycket långsammare än min snabbaste tid. Jag kände att jag låg väldigt nära mitt max idag. Svetten flödade från mig i snabbare takt än vad jag hann dricka. Och med det sagt blev det inget resultat att skryta om. Enligt totalen i Companion-appen så hamnade jag på plats 43 av 50 i klass C 🤦🏼‍♂️ Det gör som vanligt inget, för jag är god förlorare som ändå kan se positivt på den grymma träningen, med över 1 000 höjdmeter som jag fått i benen idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.