Tour de Zwift – check

Jag ska vara ärlig och säga att jag kände mig lite sliten från gårdagens snöpendling. En kvart innan start bestämde jag mig för att anmäla mig till sista och 9:e etappen i Tour de Zwift.

Det var bara att hoppa i cykelbyxorna, fylla vattenflaskan och börja trampa. Då inser jag att jag inte har någon puls… på skärmen alltså. För levde gjorde jag. Batteritorsk på pulsbandet och 1,5 min till start 😱

Försökte så smidigt man kan med cykelskorna på sig ta mig nedför trappan och till köket där jag har batterier och sedan tillbaka upp igen. Lyckades i farten uppför trappan byta batteriet och få mig pulsbandet igen. Superstressad kravlar jag mig upp på cykeln med 10 sek tillgodo innan start.

Idag var det banan Park Perimeter i New York och 4 varv skulle avverkas. En nyhet var att idag var aktuell placering tillbaka igen efter att Zwift tog bort den i början på touren. Vet inte varför den var tillbaka, men det märktes på kommentarerna under loppet att alla gillade det.

Jag gjorde inga större försök att jaga placeringar men bland de som listades på Zwiftpower.com så hamnade jag på plats 722 av 944 i A-klassen. Inte särskilt bra egentligen, men det spelar ingen roll för den träning som Tour de Zwift givit mig i januari har varit grym. Nästan 550 km har jag cyklat i januari och det är nog mer än tre gånger vad jag gjort förr om åren, innan jag upptäckte Zwift.

Om några dagar så uppdateras då Zwiftgarderoben, när de snygga Tour de Zwift cykelkläderna blir valbara.

Foto: Zwift.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.