Julcyklat

Idag fick jag för mig att jag skulle ta mig en sväng ute medan det fortfrande var ljust. Gjorde ett snabbt inlägg i Team Utan Gränsers FB-forum att jag tänkte dra iväg på en tur efter lunch. Men det blev inga napp, vilket var ganska väntat eftersom det var så kort framförhållning.

Strax efter kl 12:30 trampade jag iväg i solen. Temperaturen låg väl på någon plusgrad, men eftersom natten varit kall var det vägarna kalla och frusna fortfarande. Det är dock inget som skrämmer mig som har dubbdäck på cyclocrossen.

Turen gick upp mot trakterna kring Kårsta i Vallentuna, där kände jag att detta var så trevligt att jag tänkte förlänga rundan upp mot Gottröra. Men jag upptäckte att jag glömt min baklampa hemma och fick därmed vända hemåt för att hinna hem innan skymningen.

När man blivit en inbiten inomhuscyklist med hjälp av Zwift så tar det lite emot att dra på sig lager på lager med kläder. Men när man väl sitter där och trampar och solen skiner så är det riktigt härligt. Jag kunde känna av gårdagens Zwiftpass uppför Alpe Du Zwift i benen. Igår lyckades jag erövra den prickiga bergatröjan för andra gången för att jag var snabbast uppför berget av alla som cyklade på banan just då. Trots det så var nog rätt pigg i benen ändå.

Jag kom hem med rosiga kinder och nästan 47,5 km i benen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.