Börjar återhämta mig

I söndags hade jag en sådan träningsvärk i benen att det faktiskt var rätt jobbigt att röra mig och utföra vanliga sysslor. Lite pinsamt kan man tycka eftersom jag ändå tränar ganska mycket. Detta är ju bara ytterligare ett bevis på att löpning och cykling använder rätt olika muskelgrupper. Utövar man inte båda sporterna regelbundet, så blir det så här. Jag får helt enkelt skylla mig själv att jag inte löptränat mer innan Stockholm Halvmarathon.

Igår kväll vevade jag lite på benen på cykeltrainern med Zwift och det var rätt skönt att trampa ur benen lite försiktigt. Idag har rörligheten varit lite bättre, men jag har ändå känt mig rätt stel. Trots detta ställde jag upp i kvällens SZR Joyride i klass D i Zwift och med mig hade jag mina TUG-kompisar Johan H. och i en klass ovanför oss körde Robert S.

Det var ett kul gruppträningspass, men musklerna i mina ben brann mot slutet av loppet som var ca 39 km långt. Efteråt kändes det ändå rätt bra och jag tror faktiskt att träningsvärken mår bra av lite annan träning än den som orsakade den.

D5562BB3-8085-4952-A5E9-625C48470B13

Viktresan

För er som undrar hur det går med min viktresa, så står den still just nu. Med still menar jag att inget verkar hända, fast jag fortsätter och undvika att stoppa i mig pasta, ris, potatis och bröd. Upplevde samma efter Cykelvasan, då jag tror att kroppen samlar på sig vätska efter en hård ansträngning. Imorse vägde jag 72 kg och vi får väl se vad händer mot slutet av veckan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.