Jag gjorde rätt val

Just nu känner jag mig extra nöjd med mina val och det är inte så ofta jag stolt över mig själv. För den som undrar så menar jag inte först och främst mina val i gårdagens val till riksdagen, kommunfullmäktige och landsting som jag också känner mig nöjd med, även om vi verkar fått ett låst läge i rikstadspoltiken.

Det är valet att göra utmaningen att dra ned på kolhydrater under 30 dagar som jag är mest nöjd med. Det har gått så bra att jag kommer fortsätta ett tag till, för jag mår så bra just nu. Jag tror att jag kanske kommer kunna nå min målvikt på 65-67 kg någon gång under september.

Förutom att jag gått ned i vikt så finns det en positiv sak till som har hänt. Mitt blodtryck verkar ha sjunkit och i mitt fall som har lite förhöjt blodtryck annars är detta positivt. Det är framför allt mitt övertryck som sjunkit. Det är inom de gränser som anses normalt, men jag kommer hålla koll på det framöver lite oftare.

På pallen igår

Igår körde jag ett kortare race i Zwift och ställde då upp i klass D och plötsligt behövde jag inte köra på max som jag brukar i grupp C. Jag körde i mål på en andraplats 🥈 i gruppen, men det var betydligt fler med i grupp D än de tre som listades på Zwiftpower efter racets slut. Någon föll bort pga för hög watt/kg och så var det en stor skara efter oss tre som står på listan som förmodligen inte kopplat ihop sig med Zwiftpower och listas därför inte.

Nu siktar jag uppåt på Zwiftpallen och nedåt på vågen!

1B8A6D78-1B01-4994-82B8-B95EE52F0CE5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.