Plingpling från nedre delen av resultatlistan

Nu är Zwift bara en digital plattform med virtuella cykelrace, men jag kan ändå få en liten flashback till då jag var liten och spelade badminton och ställde upp i klubbmästerskapet och kom nästan alltid sist.

Jag vill ju köra Zwiftrace, men jag får lite samma känsla efter varje lopp som i klubbmästerskapet, då jag nästan alltid är bland de sista i grupp C. Jag skulle inte säga att jag är svag, för det är jag inte. Men det är lite tråkigt att jämt komma bland de sista, men idag kom jag faktiskt inte sist, jag kom näst sist 🤓

Men nu hänger jag inte läpp för detta. Tittar jag på min tid om jag skulle klassa ned mig till D så skulle jag idag fått en fjärde plats om jag körde där. Jag kommer nog att köra resten av SZR Autumn race serien i D, för det är inte direkt peppande att jämt komma sist.

Heja oss som inte är så starka också ✌🏼

EB43A69A-6243-4B1E-A32E-FD7C4343B06C

Förra veckan var det jag och Herr Hastesko som i ett annat race låg och drog varandra, tills precis i slutet, då jag hade lite mer kraft kvar och fick en lucka och kom i mål före honom. Det blev det en repris på idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.