Länge leve kärleken

Igår var jag på bröllop mellan mina två vänner Jessica och Michael. Cermonin och bröllopsfesten ägde rum i vackra historiska lokaler i Gamla Stan i Stockholm. Det var en ära att få vara med på detta. Jessica och Michael har jag lärt känna genom mitt jobb och det var där som även de fann varandra. Man kunde nästan ta på atmosfären när brudparet kom in och glittrade lika vackert som bubblorna i champagneglas.

Efter cermonin förflyttades vi oss en trappa upp i husets vindsvåning, där det bjöds på bröllopsmiddag och tal. Och appropå tal, så hade jag inte planerat att hålla ett, men blev övertygag av toastmastern att det är klart du ska göra det. Jag som har svårt att säga nej, godtog erbjudandet och 1 min senare stod man där framför brudparet och alla gäster.

Att bara ställa sig upp och tala om känslor och upplevelser är jättesvårt, när alla andra talare hade väl planerade och fina tal. Jag blev jättenervös och kommer knappt ihåg vad jag sa, men jag tror det gick bra för brudparet såg glada ut iallafall 😃

8E3B960E-DBC5-44B9-8877-F746D16D3959

Idag har jag träningsvärk i benen av allt dansande som höll på till någon gång efter midnatt, då jag, Caroline och Anders tackade för oss och tog en taxi. Vi kände oss nog som ett gäng salongsberusade ungdomar, när vi bad taxin på vägen hem stanna vid den klassiska korvkiosken Tullfritt. Mitt i natten satt vi där utmed Birger Jarlsgatan och åt hamburgare 🍔 innan vi fortsatte resan hem.

Tack för en fantastik kväll igår Jessica och Michael 💘

A73D4E87-538C-4241-B1B7-F33B4FC2AF10

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.