Min kropp verkar ha paus

Idag är det dag 12 av 30 i utmaningen att äta lite kolhydrater. Utmaningen kommer tyvärr att pausas lite kort från och med ikväll, med tanke på Cykelvasan som närmar sig på lördag. Detta betyder att jag till middag kommer att väva in långsamma kolhydrater i kosten igen och även imorgon, som är dagen innan loppet lär det bli en del kolhydrater i olika former. Detta för att orka med Cykelvasans 95 km. Utmaningen kommer sedan att återupptas efter helgen.

Jag börjar längta lite till vågens andra siffra från vänster ändrar sig från en 3:a till en 2:a. I två dagar har nu vikten stått still och morse stannade vågen på 73,1 kg, vilket är samma som igår 🤷🏼‍♂️ Så är det väl med viktminskning ibland och det är bara att acceptera och kämpa på 💪🏼

En spontan känsla annars när det snart är halvtid är att jag mår kalasbra. Det känns som händer saker med kroppen, fast det bara snart är ca – 2 kg än så länge som jag gått ned sedan starten. Men om man istället relaterar till ett oöppnat paket mjöl på 2 kg, lyfter upp det och känner vikten på det. Då inser man att det ändå är rätt mycket som kroppen minskat i vikt.

blue tape measuring on clear glass square weighing scale

Foto: Pexels.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.