Väntar att ställa mig på vågen

Igår var jag på fest hos mina kompisar Henrik & Åsa för att fira Henriks son Theo som fyllt 25 år nu i sommar. Som jag tidigare sagt, så fick det bli en dag då utmaningen att äta minimalt med kolhydrater tog en paus.

Det bjöds på magiskt goda grillande 🍔 Och givetvis var man ju då tvungen att äta två stycken 😬. För att skölja ned den goda maten, försågs gästerna med utsökt dricka iform av prosecco, pärlande lambrusco, vin och drinkar som fick smaklökarna att skratta av glädje. Det blev en supermysig kväll med alla goa vänner och poollamporna släcktes inte förrän långt in på småtimmarna.

5154A4BC-D759-4E4E-9583-5F1E7E416DE5

Jag passade på att sova över hos dem och när det var dags att packa ihop och åka hem kom ett par andra vänner, Helene & Peter förbi. De skulle hämta deras vardagsbil som de lämnat dagen innan. Och de dök upp i sin coola leksak, en röd Ferrari 328 GTB. Det är liksom såhär en klassik en sportbil ska se ut tycker jag 😍

15C978F5-F368-4280-930B-C905E0E98C0E

När jag kom hem på eftermiddagen hann jag precis fixa med lite saker ute innan ett kort ösregn från hej kom och hjälp mig dundrade in.

Nu är det åter dags att strypa tillförseln av kolhydrater och till eftermiddagsmellis så blev det prosciutto, kokt ägg med majonnäs och en kaffe med grädde. Imorgon får vi se vad vågen visar efter helgen. Är det plus, minus eller oförändrat sedan i lördags morse?

89ABC3F4-883E-4493-8898-7CF06360609A

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.