The heat is on

Man behöver inte göra mycket för att svettas när termometern nästan spricker av värmeslag. Jag är inte byggd för temperaturer som är så här höga, under så lång tid som vi haft dem nu. Jag ska säga att jag faktiskt lider lite. Inatt hade jag fönsterna öppna och fläkten på riktad mot mig när jag låg som ett kryss i sängen. Inte fanken hjälpte det, då det inte blev ett dugg svalare.

41A50A7A-2B0C-49D9-8E20-BC7DEC067DA5

Lite sömn i värmen fick jag väl och när jag vaknade, så mötte vi en ny dag i hettans tecken. Tanken var att cykla MTB med en cykelkompis, men han kände inte sig bra och cyklandet uteblev. Lika bra det, för det hade nästan varit lite för varmt att cykla i skogen idag.

Jag såg istället ett inlägg på Facebook från en kille som heter Peter Frejd i cykelteamet som även är spinninginstruktör att han skulle hålla i ett spinningpass på eftermiddagen. Han hade ett par gratisplatser och jag knep en av dem, mest för att jag inte brukar spinna och varför inte testa på att svettas floder inomhus istället.

Peter var en grym instruktör och han körde riktigt bra musik med bra flow i. Passet var ett intervallpass och när det närmade sig slutet var redo att kasta in handduken i förtid, för det var sjukt jobbigt och varmt. Med det gjorde jag inte – jag höll ut till slutet. Mina cykelkläder vägde nog ett halvt kilo mer efter passet av all svett, så något bra gjorde jag väl.

DA525DB0-DDA0-4E08-9C90-0C52CA41B37C

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.