Jag har cyklat UTE!

Idag stekte solen på riktigt bra här hemma och temperaturen inne i vardagsrummet steg till närmare 25 grader. Härligt tänkte jag och tog på mig mina cykelkläder. Idag skulle det bli premiärcykling utomhus. När jag öppnade dörren var det inte lika mysigt, det var riktigt kallt skulle jag säga. Nu stod jag ju ändå där i full mundering, så det var väl bara att plocka ut cyclocrossen och pumpa upp däcken på den eftersom den stått rätt länge och väntat på mig.

Redan nedför första backen stelnade ansiktet och jag frös genom hela kroppen. Trampade ändå på för att få upp värmen och sakta men säkert kom den. Men fasiken vad sakta det går när man har dubbdäck och känner sig som en stoppad korv 🌭 med alla lager kläder.

Rundan gick upp mot Brottby och vidare mot Kårsta kyrka, där jag vände hemåt igen. Bortsett från att man frös, så var det magiskt fint att komma ut en sväng. Totalt blev det väl lite mer 43 km.

F1EFDD6B-61A3-4806-A191-FD860F7415F4

Det ser soligt och varmt ut, men det var plågsamt kallt

Det enda läskiga på dagens runda var att uppe på småvägarna kring Brottby, så hade ett gäng lyxbilsägare fått för sig att dessa vägar var utmärkta att lufta Ferrarin, Corvetten och Porschen på. Som tur var körde de mot mig och inte om mig, så jag såg dem komma i god tid. Jag kan lova att de körde förbi mig i säkert 150 km/h 🏎💨  Jag förstår inte hur man kan äventyra sin egen och andras säkerhet genom att köra sådär vansinnigt fort på allmänna vägar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.