God hjul som vi lite klyschigt säger

I Stockholm kommer vi få fira en grön jul, då Kung Bore åter glömt bort oss. Han har varit på lite tillfälliga besök, men inget långvarigt tyvärr, vilket är trist tycker jag som älskar snö.

Nåja… idag har jag fixat årets sillar till vårt julbord och det blev vitlökssill, saffran/äppelsill och senapssill. Jag har även griljerat julskinkan, så nu är allt färdigt av det ätbara som jag skulle förbereda.

Jag har faktiskt även hunnit med en cykeltur, vilket var riktigt härligt och välbehövligt inför all julmat imorgon. Det blev lite mer än 47 km på blöta, men fina vägar. Det var ljust och fint 🌥 när jag cyklade iväg och riktigt mörkt 🌛 när jag kom hem. Allt detta på lite mer än två timmar.

Apropå cykling, så är det ju startdagen för Rapha Festive 500 imorgon för de vill utmana sig och cykla 500 km mellan julafton och nyårsafton. För två år sedan klarade jag av det, trots att det var rätt kallt. I år kommer inte vädret vara någon utmaning om man bor i Stockholm. Av erfarenhet så tar det för mycket tid av ens ledighet, så jag kommer nog myscykla lite sporadiskt istället.

Nu återstår uppesittarkväll med lite vänner och så får vi se om man får några julklappar imorgon. Jag hoppas jag varit tillräckligt snäll i år 🎅🏼

Därmed vill jag önska alla som läser detta en riktigt god hjul som vi cyklister säger och ta hand om varandra där ute. Ser också fram mot ett nytt år med Team Utan Gränser och i januari startar jag om min cykelutmaning som att jag donerar 1 kr/km som jag cyklar under 2018 till vår insamling till förmån för Läkare Utan Gränser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.