Pendelchipscyklist

Idag var det dags att bryta vilan efter Cykelvasan och varför inte göra det med lite pendelcykling. Sedan är det klart att jag valde cykeln just idag, då jag halvvägs till jobbet blev överraskad av ett spöregn. Men ska jag vara ärlig så var det rätt skönt att bli lite blöt.

Älskar friheten när man sitter på en cykel, som när man närmar sig ett köstopp och man bara kan blåsa om bilarna som bara kan sitta där i sina plåtlådor och titta på varandras bromslyktor i bilkön 😃

På jobbet idag, så delades det ut chips i stora lass. Tror det var chips som blivit över, då ICA fyllde 100 år och vi hade tillställningar runt om i landet för alla anställda. Jag norpade 2 påsar och tänkte väl inte vid tillfället hur jag skulle få hem dem med min slimmade pendelcykelryggsäck. Med lite presentsnören, så knöt jag ihop påsarna och sedan band jag fast dem på utsidan av ryggsäcken. Funkade klockrent.

När jag susade fram på väg 276 in mot Åkersberga, fick jag glada miner från bilister som nog tyckte jag såg lite kul ut med mitt snigelbo av chipspåsar på ryggen 🐌 Jag tror att mataffärerna i Åkersberga ökade sin försäljning av chips från Estrella ikväll efter min rullade reklam.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.