Tillbaka till verkligheten

Idag var det första arbetsdagen efter fyra sköna veckors semester. Årets sommar har väl inte bjudit på något överflöd av värme än så länge, vilket faktiskt passar mig. Jag trivs bäst när det är lite lagom varmt, vilket det varit i juli. Det enda jag saknat är väl de där ljumma sommarkvällarna som vi inte haft så många av ännu.

Jag avslutade min semester att åka till Prag och det var nog en av de vackraste städer jag varit i och som jag mer än gärna skulle vilja besöka igen.

Igår körde jag och min granne Martin en 42 km lång cykeltur och det var härligt att cykla igen efter en veckas uppehåll. Vi körde min favoritled, Blå Leden och det var riktigt varmt i skogen igår. Vi lyckades tigga till oss påfyllning av vatten vid caféet Parkvillan som ligger i anslutning till Bogesund slott. De hade egentligen stängt när vi kom dit, men de släppte in oss två törstiga cyklister.

Imorgon får vi se om jag kanske får till en rivstart på pendelcyklingen. Sedan är siktet träningsmässigt inställt på Cykelvasan som går av stapeln i mitten på augusti.

Det astronomiska uret i Prag med massor med rörliga figurer.

Öl var billigt i Prag.

Annorlunda och väldigt smarrig glass som Tjeckerna lite svåruttalat kallar för Trdelnik.

Hittade två julshoppar mitt i sommaren i Prag. Köpte en snögubbe som cyklade på en enhjuling. Det var det närmaste jag kunde komma en cyklist. Det andra fyndet var en minikopia av en Mini Cooper.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.