En cyklist kommer lastad

Det gäller att passa på att cykla mycket när vädret de senaste dagarna visat sig från sin allra bästa sida. Temperaturen peakade i fredags med närmare +29 grader. Det blev pendelcykling till och från jobbet både i torsdags och fredags och tack vare det kunde jag skriva in nästan 14 mil på pendelcykelkontot.

Idag blev det tredje dagen i rad som jag cyklade och idag gick turen ut till Saltarö via Vaxholm, Rindö och Värmdö tillsammans med min kompis Robert T som också bor här i Åkersberga. Målet var ett besök hos hans föräldrar som bor där. På vägen ut stannade vi på bageriet i Vaxholm och fyllde Roberts ryggsäck med nybakade frallor, kanelbullar, blåbärsbullar och chokladbullar.

Den längsta sträckan gjorde vi på Värmdö som är helt okej att cykla på, men det är rätt mycket trafik stundtals och man kan inte riktigt njuta av cyklingen och tjitt-tjatta som man kan på småvägarna i Roslagen.

Det blev hursomhelst en riktigt härlig tur och efter en frall- och bullfest hos Roberts föräldrar vände vi tillbaka. När vi var hemma igen hade vi fått ihop strax över 10 mil med ett snitt på ca 26,5 km/h, så denna cykelvecka gav nästan 24 mils cykling 👍🏼

img_2700-1

Glad prick på färgglad cykel. Foto: Robert Trouin


img_2699-1

En halfie och en selfie på två TUG champions. Foto: Robert Trouin


img_2698-1

En cyklist kommer lastad med frallor och bullar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.