Team Utan Gränser hos cykelbutiken Velo&Oxygen

Idag samlades vi ett stort antal från cykelteamet TUG hos den nya cykelbutikskedjan Velo&Oxygen i Sickla köpkvarter, som valt att sponsra oss med cykelhjälmar från TEC.

Dagen till ära hade butiken ordnat med ett event som innehöll både en auktion av fina cykelprylar till förmån vår insamling till Läkare Utan Gränser, samt att det gavs möjlighet för de kunder som anmält sig att cykla en sväng med oss. Det blev en lugn och sansad propagandacykling på ca 30 km, bara för att visa hur snygga vi är 🙂

Nu är Velo&Oxygens koncept precis på väg att rullas ut och allt är inte färdigt än, men hela idéen verkar spännande med en blandning av cykelbutik, cykelservice och den lite skojiga idéen Cykel SPA. De erbjuder även en hel del hemkörningtjänster och en av tjänsterna är hemkörning av cykelmekaniker 👍🏼. Jag hoppas de med tiden även väljer att öppna en ordentlig butik norr om Stockholm.

Äntligen ett värdigt bidrag

Appropå Team Utan Gränser, så skänker jag 1 kr per kilometer som jag cyklar till Team Utan Gränsers insamling till förmån för Läkare Utan Gränser. Tack vare cykelresan till Mallorca och att jag kommit i gång lite smått med pendelcyklandet, så blir mitt bidrag för april 829 kr.

Min del till vår insamling 2017 har i april kommit upp i 1 436 kr och totalt har vi tillsammans under 2017 samlat in över 208 000 kr med hjälp av sponsorer och privata donationer. Vårt mål är 250 000 kr och det är något vi gärna slår med din hjälp också.

Stöd gärna vår insamling här


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.