Resultatet av lite cykling

När man inte tränat på länge pga olika anledningar och sedan gav mig ut på första passet med någon annan, blev resultat att jag verkligen fick kämpa på sadeln för att hänga med.

Igår stack jag och min kompis Robert T. ut vår första cykelrunda i år och ingen av oss hade väl särskilt mycket cykling i benen i år. Robert har hållit ångan upp med andra träningssätt i vinter, vilket jag inte gjort 😬.

Robert körde racer med smalisdäck och jag körde min cyclocross med tjockisdäck. Det får bli min bortförklaring till att jag inte hängde med ibland, även om jag rullade ikapp Robban i nedförsbackarna. Jag kan hitta på massor med andra bortförklaringar, men kryper väl till korset, abdikerar och inser att detta är resultatet av för lite cykling i vinter. Vi fick iallafall ihop nästan 60 km cykling och vi premiärsnittade på ca 25 km/h i makalöst fint vårväder.

Ska försöka få till lite pendelcykling denna vecka, för ska det väl inte finnas någon is på grusvägen där jag körde omkull för ca 3 veckor sedan?

I helgen slog våren ut här hemma trädgården

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.