Ruggit kall runda

Förra veckans tomatköparrunda gjordes i kortbyxor i strålande sol. Runt niotiden imorse så öppnade jag dörren och rullade ut med racern i den kyliga morgonluften. Idag fick jag sällskap av min kompis Robert T som tillsammans med mig och ett gäng andra i Team utan Gränser ska cykla Vätternnrundan nästa år.

Vi tog rundan upp över Riala i lagom lugnt tempo. Måste säga att Robban cyklade på riktigt bra med tanke på att han inte cyklat så mycket på ett bra tag. Vi fick ihop strax ungefär 6 mil på cykelkontot och det tog många timmar innan jag tinade upp.
Foto: Robert T
Päm och Celeste pustar ut vid vägkanten

På eftermiddagen åkte jag och brorsan upp med med pappa till trakterna runt Arlanda, där pappa skulle få uppleva sin bilupplevelse som han fick i födelsedagspresent i augusti. Han fick köra en riktigt monsterbil, En Dodge Challenger Hellcat med över 700 hk under huven. Det är något visst med en amerikansk V8, som gör att man ryser av glädje i hela kroppen när de drar igång. Upplevelsen arrangerades av Nordic Supercars och gäng riktigt trevliga killar.
En smått överlycklig pappa poserade efter ett par mil med muskelbilen innan vi bytte till pappas trecylindriga Nissan Note med 80 hk för att susa iväg och äta lite burgare ☺️.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.