Klarade semestermålet

Jag hade i satt upp som mål att cykla minst 700 km under semestern och jag tror det var ett lagom uppsatt mål, då jag i förrgår passerade 704 km.

Det känns skönt att komma tillbaka till jobbet och vardagen med känslan och vetskapen att man inte som behöver göra en nystart av sitt liv. Det är något man alltid får höra från många efter längre ledigheter, för att man har dåligt samvete över att man klämt i sig så mycket onyttigt under semestern.
Nu blir det till att försöka fortsätta den goda vanan att hålla igång med cyklingen och framför allt pendelcyklingen. Jag har sedan tidigare som mål att att cykla 1-2 gånger i veckan till/från jobbet och det brukar jag kunna hålla. Det motstånd som jag upplever med mig själv är när väderleksrapporterna lovar dåligt väder, blir det ofta så att jag väljer bilen. Detta måste jag försöka jobba bort, men det är svårt när man är en solskenscyklist.
Hur som helst ser jag fram emot att komma tillbaka till jobbet på måndag och senare i höst blir det ännu mer spännande, då jag får en ny chef. En chef betyder mycket för hur man trivs på jobbet, så jag hoppas att vår nya också ska få oss att tycka att det roligt och peppande att gå till jobbet varje dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.