Stigfinnarkung

På dagens MTB-pass hade jag inställningen att nu var det dags att hitta lite nya stigar att cykla på och den som söker, den finner…

Jag körde på välbekanta stigar via Stava och Blå Leden, men istället för att cykla mot Rydbo som jag brukar, valde jag att styra mot Täby. I höjd med Ullnabacken vek jag av från Blå leden och körde på sköna traktorstigar utmed E18 för att vid Ullna Golfklubb istället cykla utmed Norrortsleden på små singeltracks.
Efter en stund dök jag på ett spår som förmodligen motorcrossåkare inte helt lagligt skapat. Det ledde in i skogen och nu fick jag mig dagens härligaste upplevelse. Det var torra och rätt uppkörda stigar som gick upp och ned inne i skogen och även om jag fick hoppa av ibland för att det blev lite väl tekniskt, så var det mesta körbart för mig. I Vallentuna fick jag slut på vatten och fick avbryta för att på vanliga vägar cykla hem igen. 

Var alldeles lycklig över att jag hittat dessa skönt utmanande stigar som jag garanterat inte cyklat för sista gången. Kände mig som en Stigfinnarkung.

Någon som behöver en dörr till en blå Volvo 240? 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.