En dag i cykelns tecken

Dagen började med att jag vaknade pigg som en mört före väckarklockan. Istället för att snooza, så gick jag för ovanligheten upp.

Bestämde mig för att ta cykeln till jobbet och på väg till jobbet så blev det både benvärmare och flossad långärmad tröja eftersom det var blott 2 grader. Resan till jobbet gick som en dans och det blev nästan en rekordtid.
På dagen idag blev jag dessutom väldigt glad, då jag lyckades knipa en av ICAs sponsorplatser för oss anställda till Cykelvasan 90 km. Jag hade inte ens tänkt köra den år, men plötsligt blev jag otroligt peppad. Cykelvasan var mitt första cykellopp och det var 2012. Sedan dess har jag kört det varje år. Det är något speciellt med Cykelvasan tycker jag. Det är ett av de tekniskt lättaste MTB-loppen, men utmaningen är nog att det är en 90 km lång tvättbräda.
Nästa cykelsak var att jag idag beställde en ny hjälm. Jag hade spanat in en hjälm från POC och när jag såg killarna och tjejerna som cyklade EM i MTB förra helgen med just den hjälmen, så bestämde jag mig. Det blev en vit POC Octal.
Foto: POC Sports

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.