Gegg och slemrunda

Jag hade inte ens någon tanke på att cykla igår, men efter att alla bestyr var avklarade på eftermiddagen, blev det en sväng med MTB:n.
Det blev inget stigfinnaräventyr, utan färden gick på för mig välkända stigar på Blå leden mot Bogesund. Den första biten var rätt upptorkad, men sedan gick det mesta av turen genom knädjupa ledbad och marker med kladdkakekonsitens. Mot slutet fick jag dock uppleva härligt torr stigcykling, innan jag vände hemåt på vanliga asfaltvägar och jag skrapade väl hem ca 35 km på cykelkontot.
Jakten på bästa rundan startar nu
Jag tänkte efter igår att målet i sommar blir att försöka hitta en ny MTB-runda i trakterna kring Åkersberga. Det ska vara en sådan där runda där man får ett skönt flow och inte behöver ägna halva rundan till att vada genom träsk eller lyfta MTB:n uppför berg för att komma vidare, men lite stök och bök kan det få vara. Har du något tips på en runda som är minst 3 mil eller längre här i krokarna, dela gärna med dig till en som inte hittat detta ännu 🙂

En kommentar

  1. Caroline · maj 4, 2016

    Hejsan,

    Jag gillar din blogg, det är intressant läsning. Skulle du vara intresserad av ett samarbete med möjlighet till produktutskick? Kontakta gärna mig via mail.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.