Sprittande vårkänslor

Hela förmiddagen idag ägnade jag och att plocka av stänkskärmar och byta från dubbdäck till sommardäck på crossen. Jag passade även på att försöka tvätta av vinterns salt och skit, så att man kunde se vilken originalfärg den faktiskt har.

Efter förmiddagens bestyr tog jag mig en lugn, men ack så skön runda med den. Och wow vad härligt det är att slippa höra smattret av dubbar och känna hur lättrullat det är med sommardäck. Solen strålade, temperaturen låg på ca 13 grader och det stormiga väder vi hade igår var som bortblåst. Det blev en 48 km lång tur upp till Kårsta och via Brottby hem igen.


När jag kom hem igen, gav jag även min MTB ett välbehövligt vårbad, så nu är den också redo att skita ner sig igen.

Det är så skönt när man börjar känna sig frisk igen och kan cykla igen. Det som däremot gör mig lite fundersam är att jag under en längre tid har haft ont bakom ena skuldran. Jag har varit hos en naprapat några gånger och fått en del övningar att göra. Direkt efter behandlingarna kändes allt finemang, men nu börjar det komma tillbaka igen. Kanske snart får gå till en vanlig doktor och se vad det kan vara, men som tur så gör det inte ont hela tiden.

Skojigt klipp ”Om din MTB kunde prata
Ni som inte tror att cyklar har känslor, kolla in detta sjukt skojiga klipp. Det är lite mer än tre minuter, där du får höra en MTB som berättar sin känslor 🙂

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

2 kommentarer

 1. Magnus Emanuel · april 2, 2016

  Halloj! Tack så mycket och vad skoj att du hittade hit 🙂

  Gilla

 2. Camillas dagar · mars 30, 2016

  Fina Biancis! 🙂 Jag vet inte vad jag googlade på då jag hittade till din blogg, men här verkar finnas mycket bra cykelpepp och inspiration.
  Ha en fortsatt fin dag!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.