En klassiker för alla

Jag jobbar på ICA Banken som är ett företag inom ICA som kanske hörs på namnet. Internt inom ICA har vi de senaste åren haft ICA Klassikern som är en del av arbetsplatsklassikern. Den går ut på att man på hemmaplan kan utföra de klassiska grenarna skidor, cykling, simning och löpning, men du har 6 veckor på dig att göra varje moment.
Personligen har försökt mig på detta några gånger, men det har tyvärr fallit på skidmomentet alla år utom förra året, då det istället föll på simningsmomentet. Med det sagt, så har jag alltså aldrig klarat av den.
Nu har ICA tagit ICA Klassikern till en nivå, när man låter alla som har ett av ICAs kort och som är över 18 år delta och försöka sig på att klara av de olika momenten. Allt startar med cykling den 11 april och det kostar 50 kr att vara med. Anmälan görs på icaklassikern.se och ICA har utlovar också peppande tips på webbsidan, där du också kan fylla i dina prestationer i resan mot varje delmål.
Jag tror att en sådan här utmaning är utmärkt för den som vill börja träna och kanske inte vill kasta sig in i att göra en riktig svensk klassiker på en gång. Vi får väl se om man kanske skulle testa på detta igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.