Sweden Bike Expo

Jag vann ju en en fribiljett på Mikael Kippiläs blogg till cykelmässan som just nu går av stapeln på Stockholmsmässan i Älvsjö. Styrde på förmiddagen mot mässan och redan i garaget vid mässan kunde man konstatera att det pågick två mässor idag genom att bara studera besökarna. Sweden Bike Expo VS Sportfiskemässan eller Lycra cykelbyxor VS vattentäta Fjällrävenbyxor.
Väl inne på mässan slogs man av att det saknades så många cykeltillverkare. Det var bara några på plats som ska ha en stor eloge för att man var där och visade upp årets nyheter, såsom t.ex Rose Bikes, Merida, Crescent, Giant, Fuji och några mindre kända. Jag vet inte om det beror på mässarrangören eller tillverkarna, men varför vill man som tillverkare inte vara med på en cykelmässa? Mässan liknade som tidigare år en stor marknad för mindre butiker som ville sälja ut gamla saker som legat och dammat.
Föredragen var en bra och kul del av mässan tycker jag, liksom de montrar som gjorde reklam för cykellopp som vi har framför oss. Detta är en mässa som skulle kunna bli helt fantastisk om man bara fick ditt alla tillverkare kombinerat med cykelbutiker som säljer fyndprodukter. Det är ju på en mässa som man har chansen att komma och klämma på cyklar, för att sedan kanske bestämma sig för ett köp eller märke som man till mer på. 
Bättring – Nästa år vill vi se en riktig cykelmässa!
Alexander Wetterhall, vinnaren av Cykelvasan 2015 som gränslar en likadan MTB som jag har. En Bianchi Methanol 29.3 FS
Crescents världsmästarcykel, lika vacker idag som då
Fräckaste fälgarna vann nog denna FatBike från Fuji
Dessa Vittoria Cross XL Pro skulle jag vilja ha till hösten cyclocross-säsong
Själv fyndade jag mig en cykelmössa och ett par varma cykelstrumpor från Planet X

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.