Batterierna laddade

Kylan verkar slagit ett järngrepp runt oss nu, men idag är det behagliga -13 grader. Vid frukosten idag funderade om jag kanske skulle ut och cykla lite. Men efter att jag varit ute en sväng i förrådet, så får vi se om det kanske var en lite väl ambitiös tanke. Gahhh… Vad kallt det var.

Jag har inte cyklat en meter eller tränat ett smack sedan dagen före nyårsafton, då jag gick i mål på Festive 500. Jag har haft en långdragen hosta som inte velat ge med sig. Det har flera gånger kännts att nu är det bra, men så nääää… Nu börjar den äntligen ge med sig, så efter att en kompis varit här för att hjälpa mig att montera upp en cykelhållare är tanken att jag tänker ta mig en lugnare tur i det krispiga vintervädret eller om jag fegar ur, så blir en trainersession i vardagsrummet istället.
Igår laddade jag hursomhelst både mina egna batterier genom att premiäräta årets första Semla. Sedan har jag sett till att mina batteridrivna värmesulor är fulladdade om jag skulle få för mig att vara knäpp nog att cykla ute.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.