Varde ljus – Santa the cyclist

Jag berättade tidigare om att jag med hjälp av hönsnät klippt och format en cyklist i verklig storlek och nu är min knasiga juldekoration ljussatt. Jag måste säga att resultatet blev ett rätt coolt, lite nördigt, men ett perfekt sätt använda en gammal avdankad, trasig MTB på.

När det gäller pendelcykling, så ska jag i nästa vecka försöka testa en ny väg till jobbet via en ännu icke klar cykelväg. Den vägen går via Rydbo och ner mot Täby. Jag kollade med en kille som jag följer på Strava som jag sett cykla där om den är cyklingsbar med en Cyclocross. Svaret blev att det ska gå bra att cykla med en cross där, så nu får vi se om det är en längre eller kortare väg mot den jag brukar cykla. Mörkt lär det dock vara.
För övrigt när det gäller cykling, måste jag komma igång om kvällarna och trotsa mörkret för att köra intervaller. Jag känner att nästa år vill jag bli en starkare cyklist. I år har jag cyklat massor, men jag har varit dålig på att pressa mig. Jag cyklar liksom bara. Det ska det ändring på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.