Varannandagcykling

Varje gång jag inte cyklar till/från jobbet ångar jag mig nästan alltid, då man halvvägs hamnar i någon av Stockholms trafikinfarkter. Jag har ca 3,5 mil enkel resa per cykel och lite kortare med bil. Med cykel tar resan ca 1.20 tim och en klassik kömorgon med bil tar den ca 1 tim. Om det skulle det vara bilfritt, vilket det aldrig är tar bilresan ca 40 min.

Förutom att man får en välbehövlig motion, så mår jag så himla bra när jag cyklar till och från jobbet. Denna vecka har jag pendelcyklat måndag, onsdag och fredag och varje morgon har det bjudits på härligt regn och rusk. Eftersom jag monterat bort stänkskärmarna (det är ju cylocrosssäsong) så har man blivit så där skönt skitig precis överallt.

Totalt har jag skrapat ihop nästan 22 mil på cykelkontot denna vecka inkl de backintervaller jag körde i Hackstabacken i onsdags kväll. Intervallerna var tänkt att bli en kvällsträning utan att skita ner sig allt för mycket, men slutade i att min MTB och jag själv aldrig varit så leriga.

I morgon söndag blir det lite cykelvård av alla cyklar och så tänkte jag försöka spänna bromsvajrarna på crossen, men det kommer väl som vanligt sluta med att jag får lämna den till lokala cykelverkstaden istället 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.