Fotad och intervjuad av lokaltidningen

Igår hände det något som inte händer varje dag. Mitt i ett samtal på jobbet, så ploppar det upp ett meddelade att en journalist sökte mig. Skrev tillbaka och undrade lite nervöst om receptionen visste vad det gällde? – De svarade att det var en journalist som hittat min cykelblogg och ville ställa frågor om cykling i Åkersberga. Ehhh jaha…

När jag ringde upp, så var det tidningen ”Mitt i” som ville göra en intervju med mig eftersom jag pendelcyklade så mycket från och till Åkersberga. Vi bestämde träff i morse ovanför Stava Backe. Jag fick svara på lite frågor om hur det är att pendelcykla utan vettiga cykelbanor mot stan och ge min åsikt på hur cykelmöjligheterna kunde bli bättre. Det diskuterades även lite varför jag trodde att byggandet av den planerade cykelbanan drar ut på tiden.
Blev sist men inte minst fotad i morgontrafiken cyklandes på vägrenen på väg 276. Den är tills vi får en cykelbana den enda vettiga, men givetvis inte helt riskfria vägen mot Täby.
Vad det blir av allt detta får man väl se i nästa nummer av ”Mitt i”. Jag kommer givetvis oavsett hur stor eller liten artikel det blir gå med solglasögon i centrum 8)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.