Kraschade bara en gång idag också

Idag har jag cyklat 800 meter. Efter 400 meter vände jag för att det kändes inte säkert nog att fortsätta. Det är inte värt att riskera livet på extremt moddiga oplogade vägar idag.

Hemma igen, åkte cykelbyxorna av och skidbyxorna på. Sedan slängde jag in skidorna i bilen och drog till Arninge Golfklubb. Jag har fortfarande inte någon fästvalla eller klister, så precis som i onsdags var det som att åka på såpa.
Efter ett varv stannade jag för att sörpla i mig lite blåbärssoppa och trycka i mig en kexchoklad som BMW och Bavaria bjöd på utmed skidspåret denna dag. När jag stod där, stötte jag plötsligt ihop med min kompis Robert som varit där en stund och hunnit avverka en mil redan.
På andra varvet körde jag omkull i samma backe som i onsdags och passade på att sträcka mig lite i min träningsvärksnacke. På sista varvet blev jag dessutom varvad av Robban och jag försökte väl haka på honom så gott jag kunde. När vi närmade oss krashbacken fick jag några bra tips på hur man skulle tackla den, och vipps vad mycket enklare det blev att åka nedför den.
9,2 km längdskidor blev det för andra gången denna vecka. Kanske kan bli en god vana detta, om snön ligger kvar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.