Kvällspysslat med cyklarna lite

Ikväll har jag äntligen fått tummen ur och fixat lite med cyklarna här hemma. Celeste har väntat på att få sin nya sadel monterad i typ 2 månader sedan jag fick den och Vinterdäcken till Zurigon har stått och tittat på mig i vardagsrummet i en vecka.

Jag började med att montera den nya sadeln, som nu är stilmässig och korrekt färgmatchad med styrlindan. När jag ändå var igång, fick cykeln sig några varv med putstrasan innan jag nametaggade den. Nu vet cykeln vem som sitter och svettas på sadeln.
När Celeste var klar, var det dags att svira om till vinterdäck på Zurigon. Jag testar att bara byta till vinterdäck på framhjulet, för det har jag hört för mig lite att det ska räcka för vintercykling. Imorgon kväll tänkte jag ta en provrunda för att känna hur det känns, även om vi inte har vinter i Stockholm ännu.
Sedan var det ju klart att när jag står där och tittar på mitt nymonterade vinterdäck, så har jag satt på det med rotationsriktningen åt fel håll. Så om jag inte ville cykla baklänges, så var det bara att göra om och rätt. 
Även Zurigon blev nametaggad, så den vet vem som bestämmer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.