Imorgon blir det nypremiär

Jaha, imorgon är det att dags att cykla lite landsvägsracer igen. Det blir lite av en nypremiär för mig efter att jag ramlat med racern för 2 veckor sedan. Imorgon blir vi bland annat ett gäng ur den SUB9 grupp som ska cykla runt Vättern i sommar plus några andra.

Henrik på Bianchi Café & Cycles har fixat till Celeste så hon är cyklingsbar i väntan på de delar som ska bytas ut på henne.
Jag ser verkligen fram emot att cykla imorgon och det blir första ordentliga träningspasset på 2 veckor. Jag har ju varit tvungen att hålla mig lugn med all form av träning efter olyckan, mest för att såret ovanför ögat inte ska förvärras. Nu är det dock ihopläkt och jag känner att det nu är dags att kicka igång träningen.
Idag skaffade jag mig ett par nya cykelhandskar från italienska Diadora. Jag har ett par lobstervantar från Diadora som jag varit extremt nöjd med, så jag hoppas dessa också är kalas att cykla med. Det var även förträffligt att jag råkade vara på XXL med mamsen, som köpte dem som present till mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.